logotypBoulder rocks!

Läs mer här.

 

 

Mer info om klätterväggar.

Läs mer här!

 

 

 

 

Bilder
Bilder
Bilder
Bilder
Bilder

Ergo HoldsVälkomna till Ergo Holds™

Klättergrepp för klättrare av klättrare!

Vi är en ledande tillverkare av klättergrepp och klätterväggar. Våra grepp säljs idag till klättergym, skolor, förskolor och privata hem över hela Norden och Europa.

Våra barngrepp och vårt koncept med vertikal klättring går precis i linje med våra ledord att ge barn en meningsfylld, fantasifull och utmanande aktivitet med bibehållen säkerhet och trygghet för utövarna.

Våra klättergrepp till "klättrare" för träning och tävling utvecklas ständigt. Detta för att du som klättrar seriöst ska hitta exakt de grepp du behöver för att öka din pump och styrka.

 

Har ni tänkt bygga klättervägg?  Vi kan erbjuda det senaste inom klätterväggar.

Modular™ och TriaX® är ett system som skapar de mest spektakulära väggarna som går att få idag. Framtagna av cnc-maskiner och cad-program innebär detta otrolig passform och kvalitet. Självklart följer de EN 12572.

 

Genom vår egen tillverkning av strukturväggar och freeforms väggar som i sina utseenden liknar riktiga klätterstenar och boulder rocks, kan vi erbjuda det mesta och det bästa inom klätterväggar allt från enklare plywoodväggar till avancerade  TriaX® och strukturväggar. Genom lyhördhet för kundens önskemål är väggarna helt "custom made" och med vår höga servicenivå kan alla projekt tillgodoses, både stora och små!

 

Kenneth Marklund och Håkan Eklund har mer än 45 års erfarenhet av klättring. Vårt brinnande intresse för sportklättring och klättring i allmänhet garanterar att våra klättergrepp och klätterväggar ska göra dig som kund absolut nöjd!

Grepp nu till superpris. Kolla in det här!

 

 

 

Träna seriöst hemma.  Hang-boards, greppaket mm. Kolla shopen Här!

 

 

 

sidfot