logotyp

Om ossFugu Sports AB är ett företag som grundats på ett genuint intresse av ständig utveckling av träning och klättring. Den här lusten har fört med sig att vi alltid letar saker och ting som kan förbättra kroppens fysik eller klättersportens utövande i stort. Det intresset mynnade till slut fram till att vi år 2003 startade Fugu Sports AB.

Vår huvudsakliga inriktning är att tillverka klättergrepp och klätterväggar under varumärket ERGO HOLDS™. Vi gör allt från små enkla klätterväggar i plywood, till mer avancerade väggar i 3d struktur. Vår tillverkning av strukturskivor i glasfiber är tillsammans med vår unika freeforms teknik gör oss ledande i Norden. Detta innebär att vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning gällande deras önskemål angående deras klättervägg.


Vi på Fugu Sports AB har tillsammans mer än 40 års erfarenhet av klättring, och vi vet att när man väl fastnat för klättring så är det svårt att sluta.  Klättring går att utföra i vilken fysisk form man än befinner sig i, eftersom man sätter sina egna mål utifrån sina egna förutsättningar. Klättring är inte bara sport utan också en livsstil. Vi tror dessutom på klättring som ett positivt hjälpmedel i skolan och dess utveckling av unga elever i alla åldrar.
Fugu Sports AB strävar efter att göra klättring till en aktivitet som bygger ett livslångt välmående bland alla människor.

I sin essence kan man säga att klättring stärker kroppen, utmanar hjärnan och uppmuntrar själen.

 

sidfot